(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Nemački kanibal koji je pojeo ljubavnika o detaljima gnusnog zločina
Foto: Printscreen Youtube

Ispovest o najbrutalnijem zločinu

(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Nemački kanibal koji je pojeo ljubavnika o detaljima gnusnog zločina

Planeta -
Armin Mejvs je 2001. godine ubio svog ljubavnika Bernda Brandesa i pojeo ga, a prvi put je javno progovorio o tome u dokumentarcu "Intervju sa Kanibalom"

Čitava priča je započeta oglasom u kojem je žrtva, Bernd, napisao da traži muškarca kojem će dozvoliti da ga pojede živog. Tako su Mejvs i Bernd stupili prvi put u kontakt.

U dokumentarcu, kanibal je objasnio kako je to veče zapalio sveće i napravio romantičnu atmosferu.

"Prvi zalogaj je bio veoma čudan, prvi put sam probao ljudsko meso. To je bilo nešto na šta sam čekao 40 godina, ukus je bio savršen " rekao je Mejvs i dodao da je ukus bio sličan svinjetini.

Pre nego što ga je ubio, Mejvs je Brandersa nadrogirao kako bi ga uspavao nakon čega mu je prvo odsekao penis. Tako omamljenog, Bernda je Mejvs odveo u kupatilo gde ga je smestio u kadu. Prvo mu je čitao odlomke iz Ratova zvezda da bi u sledećem trenutku ga ubio nožem.

Posle ovog zločina, Mejvs je svog ljubavnika isekao na komade, glavu je zakopao u bašti a ostatke tela stavio u zamrzivač.

Zbog ubistva ljubavnika su ga uhapsili 2002. godine, kada je tvrdio da se u zamrzivaču nalazi meso divlje svinje. U zatvoru je proveo punih osam godina, a 2004. su ga proglasili krivim za ubistvo bez predumišljaja. Po izlasku iz zatvora posato je vegeterijanac.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track