(VIDEO) RUSKI KOMIČARI NASANKALI ERDOGANA: Ovde Porošenko i Jacenjuk, hajdemo zajedno protiv Rusije!
Foto: Printscreen Yt

Vrhunska podvala

(VIDEO) RUSKI KOMIČARI NASANKALI ERDOGANA: Ovde Porošenko i Jacenjuk, hajdemo zajedno protiv Rusije!

Planeta -
Dvojica ruskih komičara, Vladimir Kuznjecov Vovan i Aleksej Stoljarov Leksus tvrde da su telefonom pozvali predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana i razgovarali s njim predstavivši mu se kao predsednik i premijer Ukrajine, Petar Porošenko i Arsenij Jacenjuk.

Erdogan je potpuno naseo i pozdravio "predsednika Ukrajine" sa "dragi prijatelju". Tokom razgovora "ukrajinska strana" saopštila je predsedniku Turske da namerava da pokrene dijalog predsednika država koje "trpe od ruskih sankcija", kako bi dogovorili o akcijama protiv Rusije.

"Sa zadovoljstvom. U to nemojte imati ni zrnce sumnje", pozdravio je tu ideju Redžep Tajip Erdogan.U vezi s Rusijom, "Porošenko" i "Jacenjuk" su pitali predsednika Turske da li namerava da se izvini Rusiji za obaranje lovca Su-24.

Deo razgovora objavili su na JuTjubu, a očekuje se da razgovor u celini objave tokom dana. Poslušajte deo razgovora koji su objavili:

Kuznjecov i Stoljarov su već namagarčili čuvenog britanskog pevača Eltona Džona, kom se jedan od njih predstavio kao predsednik Rusije Vladimir Putin na šta je čuveni britanski pevač potpuno naseo, zatim bivšeg predsednika Gruzije Mihaila Sakašvilija, gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička i čitav niz poznatih ličnosti.

ANKARA DEMANTUJE

Izvor iz administracije predsednika Turske demantovao je da su ruski komičari nasamarili Redžepa Tajipa Erdogana.

"Ništa o tome nisam čuo, niti je moguće da neko tek tako telefonira predsedniku. Smatram da je to laž, jer je za potrebe pregovora potrebno ispoštovati posebnu proceduru i aktivirati specijalne kanale", kazao je on.

(RIA Novosti, Raša tudej)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track