(VIDEO) ŠTA MISLITE O OVOME? Progovorila ikona Bogorodice u Sidneju!
Foto: Printscreen Youtube

Snimci koji su zapalili versku zajednicu

(VIDEO) ŠTA MISLITE O OVOME? Progovorila ikona Bogorodice u Sidneju!

Planeta -
Vernici u crkvi Svetog Šarbela u Sidneju ubeđeni da prisustvuju čudu jer gledaju kako se slika Device Marije moli sa njima

SIDNEJ - Vernici u crkvi Svetog Šarbela u Sidneju veruju da su bili svedoci čuda dok su se molili u ovom zdanju. Pojavila su se dva snimka koji su napravili Katolici na misi u ovoj crkvi, a na njima se vidi kako slika Bogorodice drži Isusa u krili, a oboje se mole zajedno sa vernicima.

VIdeo snimci pokazuju ikonu na kojoj se usta Device Marije pomeraju dok traje molitva.

Kirsten Keirouz je snimak ovog "čuda" okačila na Fejsbuk još 5. jula. Ona kaže kako je bila sa dve drugarice u crkvi kada joj je jedna od njih rekla da pogleda sliku.

"Kada sam pogledala gore nisam imala pojma šta je trebalo da gledam i tada sam videla da joj se pomeraju usne", priča Kirsten koja dodaje da je odmah osetila jezu kako joj prolazi kroz celo telo i da je počela da trepće kako bi se uverila da stvarno to vidi.

Odkako je okačila snimak na internet, više od 41.000 ljudi ga je pogledalo. Vernici su opisali snimak kao "čudo", dok su skeptici ubeđeni da je u pitanju pomeranje kamere i osvetljenje u crkvi koji čine da se usta Bogorodice pomeraju.

Ipak, Kirsten se ne slaže:

"Mislim da je u pitanju čudo, a ne samo osvetljenje jer smo je svi videli zajedno u isto vreme i zato što su se njena usta pomerala, pa stala, pa ponovo počela".

Pošto je video ovaj snimak, Džordž Akaraj, koji je takođe vernik u istoj parohiji, setio se da je i on video istu ikonu Device Marije dok joj se usta pomeraju i da je takođe to snimio, pa je i on okačio svoju verziju na društvene mreže.

Pogledajte oba snimka, pa sami procenite o čemu se radi.

Something I have seen a few times, this time I recorded it.. see the mouths on them. At st charbels church in punchbowl , sydney 19 th july during service.. To clarify for the viewers... i saw this during mass and at the end of mass the rosary is prayed. I went to the altar and wanted to confirm via recording it... lights are not relevant and there flickering etc as i have seen this occur under various lighting and have considered those possibilities. It is what it is... I also did notice whilst the people were praying the lips sped up or slowed down to the prayer been said ....God bless you all .To add to this. Please know this also occurs to the image of St Charbel and St Rita. Also st Josephs in croyden God willing I will capture this for you all. This occurs when you pray the rosary or many prayers after each other as an example like during mass during the apostles creed and the our father. If you don't believe, I usually go on 7pm mass sundays and will help you see it for yourself.. key word is help you I cannot guarantee any person this vision but am confident that many will

Posted by George Akary on Sunday, 19 July 2015

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track