(VIDEO) STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE: Preživela saobraćajku, a nekoliko trenutaka kasnije je upucali
Foto: Printscreen Facebook

Užasna tragedija

(VIDEO) STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE: Preživela saobraćajku, a nekoliko trenutaka kasnije je upucali

Planeta -

Demari Etkins nalazila se na zadnjem sedištu kola koja je vozila njena majka Tojia Tomas, kada su se dva vozila sudarila sa njima

Osmogodišnja devojčica iz Hjustona preživela je saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko trenutaka kasnije bila je upucana iz vozila koji je udario auto u kojem se ona nalazila.

Demari Etkins nalazila s na zadnjem sedištu automobila koji je vozila njena majka Tojia Tomas, kada su se dva vozila sudarila sa njima.

Nakon udesa, ženska osoba iz jednog od automobila izvadila je pištolj i krenula da puca.

"Pogledala sam i pomislila da hoće da mi pomogne. Izvadila je pištolj i počela da puca. Svaki metak je pogodio zadnji deo automobila u kojem se nalazila moja devojčica", izjavila je majka Tojia čija je ćerka nastradala.Tojia u prvim trenucima nije shvatila da je njena ćerka pogođena.

"Iznela sam je iz automobila i pomislila da spava. Postavila sam je na zemlju, a onda sam pogledala njenu jaknu i videla krvavu fleku. Podigla sam joj majicu i videla da je pogođena. Imala je prostrelnu ranu na levoj strani", dodala je neutešna majka.

Devojčica je prebačena u lokalnu bolnicu gde je i preminula.

Policija ne zna zbog čega je žena, koja se nalazi u bekstvu, pucala, ali je dodala da majka i ćerka nisu bile njena meta.

(NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track