(VIDEO) SVEŠTENIK SPAVAO S TUĐOM ŽENOM: Ali reakcija parohijana će vas baciti u nesvest!
Foto: Profimedia

Grešni pop

(VIDEO) SVEŠTENIK SPAVAO S TUĐOM ŽENOM: Ali reakcija parohijana će vas baciti u nesvest!

Planeta -

Sveštenik Žerman Simons nije odoleo iskušenju pa je odlučio da spava sa tuđom ženom. A onda ih je uhvatio prevareni suprug i to u krevetu njihove najstarije ćerke.

Možda se otac Simons iz parohije Svetog Jakova na Floridi ponaša kao idiot, ali nije potpuno glup, jer je prva stvar koju je učinio kada je uhvaćen na delu to što je pobegao. Ali, kako je iz kreveta izleteo go, preskočio je ogradu i sakrio se u grmlje dok je čekao policiju.

Prevareni suprug Bendžamin Stibens je istrčao za njim na ulicu, s pištoljem u ruci, urlajući: “Ubiću ga!, Ubiću gaaaaaa!”.

Ali ni to nije sve. Prema policijskom izveštaju, Stivens je zgrabio Simonsovu odeću, ključeve automobila i druge stvari koje je gologuzi ljubavnik ostavio iza sebe, ali je na kraju pristao sve vratiti svešteniku, jer su se dogovorili da neće dizati tužbe jedan protv drugog.

Kao sveštenik, Simons je parohijanima objasnio šta je napravio i priznao im da je pogrešio. Čak je sve okupljene u kapeli Sv. Jakova molio za oproštenje, a oni su njegovo kajanje nagradili gromoglasnim aplauzom.

Nešto nam govori da Stivens nije bio tamo.

(Webcafe.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track