(VIDEO) TRAMP SKRESAO ALEKU BOLDVINU: Imitiraš me loše da ne može biti gore, tužno!
Foto: Printscreen YouTube

Reagovao

(VIDEO) TRAMP SKRESAO ALEKU BOLDVINU: Imitiraš me loše da ne može biti gore, tužno!

Planeta -

NJUJORK - Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp na Tviteru je burno reagovao na sinoćnji skeč na američkoj televiziji u kojem je novog šefa Bele kuće imitirao holivudski glumac Alek Boldvin, na šta je ovaj uzvratio na toj društvenoj mreži.

Tramp je napao šou "Subotom uveče uživo", što nije bila prva njegova kritika emisije u kojoj ga Boldvin imitira, ali je za razliku od ranijih slučajeva kada bi tvitove pisao ujutru, ovoga puta Tramp reagovao i pre nego što se šou završio, prenosi AFP.

"Upravo sam pokušao da pogledam 'Subotom uveče uživo' - pa to ne može da se gleda! Potpuno pristrasno, nimalo smešno, a Boldvinovo imitiranje jednostavno ne može da bude gore od ovoga. Tužno", napisao je Tramp.

U ovom skeču Tramp je, u Boldvinovoj interpretaciji, prikazan kako, dok ga brifuju o nacionalnoj bezbednosti, retvituje poruke korisnika Tvitera, zbog čega mu saradnici zamere. Skeč se završava tako što Trampov glavni strateg Stiv Benon ulazi u prostoriju obučen kao otelotvorenje smrti sa kosom u ruci.

Na Trampov tvit reagovao je Boldvin.

"Objavi svoje poreske prijave i ja ću da prestanem. Ha", napisao je američki glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track