(VIDEO) TRAMP ZAPRETIO U SPOTU PRVENCU: Otkinuću glavu Islamskoj državi i uzeću im naftu!
Foto: Reuters

Raspalio

(VIDEO) TRAMP ZAPRETIO U SPOTU PRVENCU: Otkinuću glavu Islamskoj državi i uzeću im naftu!

Planeta -
Donald Tramp se opet zarekao da će muslimanima zabraniti ulazak u SAD i propratio to fotografijama džihadista ISIL, migranata, Hilari Klinton, Baraka Obame...
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Pretendent za republikanskog kandidata na američkiim predsedničkim izborima Donald Tramp objavio je prvi predizborni TV spot u kom je pozvao na privremenu zabrana ulaska muslimana u SAD i izgradnju zida na američkoj južnoj granici s Meksikom kako bi se zaustavila ilegalna imigracija.

Spot od 30 sekundi popraćen je fotografijama napadača iz San Bernardina, militanata Islamske države, američkog ratnog broda s kojeg se ispaljuju krstareće rakete, migranata na američko-meksičkoj granici i fotografijama američkog predsednika Baraka Obame i Hilari Klinton, koja se takmiči za predsedničku nominaciju Demokratske stranke.

"Vrlo sam ponosan na ovaj spot, ne znam da li mi je potreban, ali ne želim da rizikujem, jer ako pobedim, ponovo ćemo Ameriku napraviti velikom", prokomentarisao je Tramp.

U prvom u nizu reklamnih spotova, koje je Tramp pompezno najavio krajem prošle godine, spiker najavljuje njegove poteze: "On će smesta otkinuti glavu Islamskoj državi i uzeti njihovu naftu. Zaustaviće ilegalnu imigraciju izgradnjom zida na našoj južnoj granici kojeg će platiti Meksiko", govori spiker.

Tramp je inače obećao da će svake sedmice trošiti bar po dva miliona dolara za predizbornu kampanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track