(VIDEO) UBILA SVOJE ŠESTORO DECE, SAD BI DA IMA NOVO: Skovala brutalni plan sa novim dečkom
Foto: Printscreen Twitter

Čedomorka

(VIDEO) UBILA SVOJE ŠESTORO DECE, SAD BI DA IMA NOVO: Skovala brutalni plan sa novim dečkom

Planeta -

Višestruki ubica dece Maired Filpot obećala je da će ponovo imati decu sa svojim novim dečkom Penom Palom.
Filpot (34) se nalazi na služenju kazne od 17 godina zbog toga što je pomogla bivšem suprugu Miku da spali njihov dom i ubije njihovo šestoro dece, uzrasta od 5 do 13 godina. A sad hoće novo dete.

Međutim, u ljubavnim pismima koje je slala svom dečku iz ćelije, kog je upoznala na slepo, napisala je da već planiraju zajednički život, ali i puno dece.

Govoreći o rađanju dece, ona je dečku napisala: "Sada sam 100 posto sigurna da hoću, i mislim da bi bio fantastičan tata. Opet ću se udati i to će se desiti - ne želim nikoga osim tebe"

U istom pismu je govorila o svom sinu Džeku, koji je sa sedam preminuo u plamenu 2012. godine.Filpot, koja je čak govorila telefonom sa svojim "mišićavim čovekom", pisala je i o seksu rekavši da njen novi odabranim treba da bude "dovoljno izdržljiv".

"Obećavam da nećeš biti razočaran, moraćeš samo da sačekaš i vidiš bebu, i neću više ništa da pričam jer ne mogu da obuzdam nagon u sebi", napisala je ona.

Filpot je ranije kukala kako više ne može da spava noću u svojoj ćeliji iako ima pravo na niz pogodnosti, uključujući fiksnu telefonsku liniju, svoju odeću, televizor i ključ za ćeliju.

Ona je osuđena na 17 godina zajedno sa bivšim mužemo Mikom (58) koji je pritvoren nakon što njihovo šestoro dece poginulo u plamenu koji su namerno podmetnuli u maju 2012. godine.

Oni su spalili svoje malu kuću u Derbiju, kako bi dobili veću od lokalnog saveta. Ali to im se obilo o glavu kada je plamen zahvatio i sprat na kojem su se nalazila deca. Ona se razvela od muža dok su bili iza rešetaka pre dve godine.

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track