(VIDEO) UMOBOLNO: Majka i sin se na sudu bore da ostanu u vezi
Foto: Facebook/Monica Mares

Žele da brane svoju ljubav

(VIDEO) UMOBOLNO: Majka i sin se na sudu bore da ostanu u vezi

Planeta -

Monika Mares (36) i Kejleb Peterson (19) mogli bi da budu kažnjeni sa 18 meseci zatvorske kazne ako ih proglase krivim za incest na suđenju koje će se održati ove godine u Novom Meksiku.

Međutim, Monika i Kejleb su se zakleli da će se boriti za pravo na seksualnu vezu i pozivaju građane da doniraju novac njihovoj javnoj kampanji. Svoju aferu su priznali kako bi "podigli svest o genetskoj seksualnoj privlačnosti", GSP.

GSP se definiše kao seksualna privlačnost između bliskih rođaka kao što su braća i sestre, polubraća i polusestre, roditelji i deca i slično, koji se prvi put sretnu kao odrasle osobe.

"On je ljubav mog života i ne želim da ga izgubim. Moja deca ga obožavaju kao i cela moja porodica. Ništa ne može da stane između nas - ni sud, ni zatvor, ništa. Ja jednostavno moram biti s njim. Kad izađem iz zatvora, odseliću se iz Klovisa u neku državu u kojoj smemo biti zajedno", kaže Monika.

Incest je kažnjivo delo u svih 50 američkih država, ali detalji zakona i kazne variraju. Mares je utvrdila da bi se čak odrekla prava da viđa preostalih devetoro dece samo da mogu da ostanu zajedno. Trenutno žive odvojeno i sud im je zabranio bilo kakav kontakt.

Monika je imala samo 16 godina kad je rodila Karlosa, danas Petersona, i dala ga je na usvajanje. Prvi put posle 18 godina videla ga je prošlog Božića kad su se povezali preko Fejsbuka i dogovorili posetu. Vrlo brzo su razvili romantična osećanja jedno prema drugom i već nekoliko nedelja kasnije njihova veza je postala seksualna.

"Prvi put kad sam videla sina uživo, bila sam toliko srećna i uzbuđena da sam ga snažno zagrlila. Imala sam leptiriće u stomaku. On je plakao i zagrlio me. Bila je to skoro pa ljubav na prvi pogled iako se u početku radilo o majčinskoj ljubavi. Ostao je da živi s nama", ispričala je Mares.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track