(VIDEO) OVAKO TO RADE PERUANCI Oborili avion pun kokaina i pohapsili krijumčare
Foto: Printscreen Youtube

Spektakl

(VIDEO) OVAKO TO RADE PERUANCI Oborili avion pun kokaina i pohapsili krijumčare

Planeta -

Peruanska policija je u ovoj akciji zaplenila više od 70 kilograma kokaina koji su krijumčarili dileri, a sve je zabeleženo u neverovatnom snimku.

Policija je počela da puca na avion koji se posle toga srušio u dolini Pičis Palkazu i zapalio dok je pucnjava još trajala.

Jedan osumnjičeni, navodno kolumbijski krijumčar droge, uspeo je da pobegmne, ali 58-godišnji pilot iz Bolivije je ranjen, a zatim i uhapšen.

U svom tom ludilu veruje se da su krijumčari uspeli da pobegnu sa do 200 kilograma kokaina vrednog više miliona dolara, ili su ga vešto sakrili.

Američka vlada proglasila je Peru za najvećeg proizvođača droge na svetu.

Prošle nedelje Kolumbija je izručila najtraženijeg narko-bosa Perua, Hersona Galveza, natrag u njegovu domovinu. Uhapšen je u subotu u gradu Medeljin i deportovan u Peru za manje od 24 sata jer nije imao migracijske papire.

Peruanski mediji prozvali su Galveza novim El Čapom. Njega je policija tražila zbog 101 ubistva u Peruu, odakle je krijumčario velike pošiljke kokaina. Peruanske vlasti nudile su 150.000 dolara nagrade za informaciju koja će dovesti do njegovog hapšenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track