(VIDEO) ŽIVI U ŠUMI BEZ IČEGA, ALI IMA NEŠTO GORE: Ako želi seks, mora prvo da prijavi policiji
Foto: Printscreen Youtube

Maler

(VIDEO) ŽIVI U ŠUMI BEZ IČEGA, ALI IMA NEŠTO GORE: Ako želi seks, mora prvo da prijavi policiji

Planeta -

Otac dvoje dece koji mora da obavesti policiju 24 sata pre nego namerava da ima seks sa nekom novom partnerkom finansijski je propao i živi u šumi.

Džonu O’Nilu (45) iz Jorka suđeno je zbog silovanja, ali je oslobođen nakon ponovnog suđenja. Ali policija je uprkos svemu tražila primenu odredbe o seksualnom riziku, po kojoj on mora da obavesti policiju 24 sata pre nego što namerava da ima polni odnos sa nekom ženom.

Sudija bi trebalo da odredi koliko će se dugo ta odredba primenjivati, odnosno hoće li imati trajnu primenu. O’Nilu koji je nekad imao običaj da obilazi fetiš-klubove u stilu “Pedeset nijansi sive”, tome se žestoko protivi. Rekao je da je zbog te zabrane izgubio posao, brojne povlastice, a ni dvoje njegove dece više neće da razgovara s njim.

Govoreći o svem životu u šumi, gde kuva na vatri i spava u šatoru, rekao je da je sada siromašan, ali da je već jednom bio četiri godine beskućnik.

“Ovo mi je dovoljno za život i preživljavanje, ali jasno je da je to daleko od idealnog načina života”, rekao je.“Ali, režije su mi sasvim prihvatljive”, dodao je, pokazajući da ga smisao za humor ipak nije napustio.O’Nil je, inače, rekao da nema nameru da ulazi ni u kakve veze sve dok su na snazi aktuelne okolnosti o zabrani seksa bez najave.

“Hvala Bogu da su "Pedeset nijansi sive" izašle tada kada su izašle. Pomoglo je to mojem advokatu da sve sredi”, rekao je.

Inače, žena koja ga je optužila za silovanje rekla je da ju je O’Nil istukao i izgrebao. On demantuje da je udarao, a ogrebotine su, kaže, nastale za vreme masaže nakon dobrovoljnog polnog odnosa.

O’Nil smisao za humor pokazuje i kad prepričava mogući izlazak s nekom ženom kojoj bi rekao: “Želim da te izvedem u odličan francuski restoran, ali prvo će doći policija da malo porazgovara sa mnom”.

(Daily mail/Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja