(VIDEO) MAKRONOVA PASTORKA IZGUBILA ŽIVCE: Evo kako je Tifani ZAPUŠILA USTA ZLOBNICIMA!
Foto: Printscreen Youtube

Pobesnela

(VIDEO) MAKRONOVA PASTORKA IZGUBILA ŽIVCE: Evo kako je Tifani ZAPUŠILA USTA ZLOBNICIMA!

Planeta -

Tifani Ozije (32) ćerka nove francuske Prve dame Brižit Makron, stala je u odbranu majke optuživši njene političke suparnike za ljubomoru zbog komentara i napada na Brižit.

Tifani je inače na listi stranke Emanuela Makrona, kao kandidatkinja na parlamentarnim izborima, a o majci je progovorila pošto su je iznervirale mnogobrojne seksističke uvrede na račun njenih godina.

"Mislim da ne možete da ostanete ravnodušni na to mada ne želim da pridajem važnost ljudima koji su sposobni da konstruišu tako nešto. Neverojatno je i nečuveno da se u Francuskoj u 21. veku događaju takvi napadi. Sigurno tako nešto ne bi trpeo političar ili partner političarke. Mislim da je u osnovi svega ljubomora i da je sve to vrlo neukusno i neprimereno.

U stvarnosti se, nasuprot tome, susrećem sa ljudima koji se dive onome što radi, njenom poslu, angažmanu, rekla je pre inauguracije novog francuskog predsednika u nedelju, ova advokatica za francusku televiziju BFMTV.

"Ako ljudi nemaju šta da rade osim da kritikuju, neka izvole, to će nas samo još više zbližiti", dodala je Tifani.Brižit Makron ima troje djece, sina i dvije kćeri, iz prvog braka.

Supruga je ostavila 2006. godine kad se udala za Makrona kog je upoznala dok mu je bila nastavnica u školi i predavala dramsku književnost.

Par se preselio u Pariz, a Makron je nastavio školovanje na višim obrazovnim ustanovama dok je ona nastavila da radi kao nastavnica.

(avaz.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ćerka poslastičara, ljubavnica srednoškolca: Ko je Brižit Tronje, nova prva dama Francuske?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track