(VIDEO) PRVA DAMA SAD ZABLISTALA NA FLORIDI: Predvodila molitvu i ućutkala kritičare
Foto: Profimedia

Melanija Tramp

(VIDEO) PRVA DAMA SAD ZABLISTALA NA FLORIDI: Predvodila molitvu i ućutkala kritičare

Planeta -

Melanija Tramp, prva dama SAD na skupu u Floridi je razbila šablon, i ne samo da je predvodila molitvu Oče naš, već se okomila i na kritičare svog muža.

Ona je prošle nedelje branila svoj hrišćansku veru, a Donald Tramp je dobio značajnu podršku od evanđelista na izborima 2016. godine.

Posle molitve je krenula u odbranu svoj muža. “Amerika koju mi vidimo je ona koja radi za sve Amerikance i gde svi oni mogu da rade i budu uspešni. Nacija predana učtivosti i jedinstvu ljudi sa svih strana političkog spektra. Uvek ću biti odana sebi i iskrena prema vama, bez obzira šta opozicija kaže”, rekla je Melanija Tramp.

“Radiću u interesu svih vas. Predana sam stvaranju i podršci onih inicijativa koje su mi drage i koje će imati veći uticaj na život žena i dece širom sveta”, kazala je prva dama SAD.

Ona se retko pojavljivala sa Trampom posle inaguracije i odlučila je da umseto u Beloj kući ostane u svom stanu u Njujorku dok joj 10-togodišnji sin Beron ne zavši školsku godinnu.

Prvo pojavljivanje Trampove posle inaguracije je bilo tokom posete japanskog premijera Šinzo Abea, kada je pravila društvo njegovoj supruzi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track