Prikaži najnovije vesti
stop nasilju, Kurir, porodično nasilje, nasilje, Ilustracija, FOTO Thinkstock
SRCE NIJE IZDRŽALO

ŽIVOT JOJ PRETVORIO U PAKAO: Devojčica (9) umrla od stresa dva dana pre susreta sa silovateljem!

Planeta 14

Devetogodišnja devojčica iz Turske preminula je od srčanog udara koji je bio posledica stresa svega dva dana pre nego što je trebalo da svedoči protiv dede svoje drugarice koji je seksualno zlostavljao.

Devojčica koja je poznata samo pod inicijalima J.K. prebačena je u bolnicu u Izmiru, pošto se u svojoj porodičnoj kući onesvestili, ali ni posle brojnih pokušaja lekari nisu uspeli da je spasu.

Devojčica je umrla od srčanog udara koji je bio posledica preteranog straha, pa je izlazak na sud bio preveliki stres za njeno srce.

">November 30, 2016

Stravično zlostavljanje ostavilo je užasne posledice na sirotu devojčicu koja je bila pod konstantnim stresom. Zbog toga više od četiri meseca nije išla u školu, a redovno je posećivala pkolskog psihologa.

Monstruozan incident desio se kada se sa drugaricom igrala na terasi, kada je druga devojčica otišla a njen deda je rekao J.K. da će joj dati lutku ne bi li je razveselio.. Tada je horor počeo!

Preplašena devojčica otrčala je kući gde je roditeljima ispričaka šta joj se dogodilo. Posle toga su pozvali policiju, a deda je uhapšen, a zatim uz kauciju pušten do suđenja.

Nesrećna devojčica se očigledno nikada nije oporavila od stresa, njeno malo srce nije izdržalo. Sem što nije smela da ode uškolu, bila je stalno uplašena, nisu smeli da je ostavljaju samu, a noću bi mokrila u krevetu, a kako se dan suđenja bližilo tako je i devojčicino stanje bilo sve gore. Dva dana pred odlazak na sud, samo je pala!

Potrešeni roditelji su rekli da monstrumu koji je zlostavljao njihovu devojčicu nikada neće moći da oproste i da će učiniti sve da bi dobio najveću moguću kaznu.

(Dejli Mejl)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir