ZLO I BOLEŠTINA: Ostavio ženu zbog majke, a sad planiraju i bebu
Foto: Printscreen Facebook

Incest

ZLO I BOLEŠTINA: Ostavio ženu zbog majke, a sad planiraju i bebu

Planeta -

Ben Ford ostavio je svoju ženu nakon dve godine braka jer se zaljubio u majku, koja ga je ostavila u sirotištu 30 godina ranije. Majka tvrdi da se i ona zaljubila u njega.

Kim Vest (51) u ljubavnoj je vezi sa svojim sinom Benom Fordom (32) već dve godine a par trenutno pokušava da dobije bebu.

Par, koji kaže da je njihov seksualni život "neverovatan" insistiraju da njihov odnos nije incest jer Kim tvrdi da je bila primoran da se odrekne Bena samo nedelju dana nakon što je rođen, a planiraju i da se venčaju.

Umesto incesta, oni tvrde da se "genetski seksualno privlače", što je termin koji se koristi za rođake koji osećaju seksualnu privlačnost kao odrasli.

Par se sreo nakon što je Ben, koji je živeo u SAD, iz vedra neba poslao svog majci Engleskinji pismo 2013. godine, piše New Day reports.

Dve godine pre Ben oženio svoju ženu Viktoriju, s kojom je kasnije raskinuo da bi bio u vezi sa mamom.Par je počeo komunikaciju telefonskim razgovorima pre nego što su se sastali, a Kim je rekla da su imali utisak da su se poznavali godina.

Dizajnerka enterijera Kim počela je da oseća privlačnost prema svom sinu i zatekla sebe kako ima seksi snove o njemu.

Iako se osećala konfuzno, Kim je odlučila da pronađe rešenje problema na internetu i naišla na članak o "genetski seksualnoj privlačnosti" (GSP), nakon čega je osetila da više nema težinu u sebi.

Njih dvoje su se složili da se sastanu u hotelu gde su naručili alkohol i nakon šampanjca podelili svoj prvi poljubac.Ben joj je rekao da mu je laknulo i da je prestao da ima osećanja prema supruzi pre nego što je par otišao toliko daleko da je imao seks nekoliko puta.

Tri dana kasnije, Ben je rekao razočaranoj Viktoriji da je ostavlja zbog njegove mame i par je odleteo u Mičigen, gde su imali pomoć od drugog GSP para u uspostavljanju novog života.

Kim je rekla da je seks sa Benom "neverovatan i da joj oduva um".

"Ovo nije incest, to je GSP. Mi smo kao jaje jajetu i treba da budemo zajedno. Znam da ljudi će reći da smo odvratni, da treba da budemo u stanju da kontroliše svoja osećanja, ali kada vas udari ljubav toliko da ste spremni da se odreknete svega, morate se boriti za nju. To se sreće jednom u životu sreću i nešto od čega Ben i ja nismo spremni da odustanemo". ispričala je Kim.

(Daily Record)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track