ZOVU JE VUČICA SA VOL STRITA: Život u zlatu zameniće za zatvor i to zbog slika na FEJSBUKU
Foto: Facebook

Prevara

ZOVU JE VUČICA SA VOL STRITA: Život u zlatu zameniće za zatvor i to zbog slika na FEJSBUKU

Planeta -

Ruska studentkinja Anastasija Širenšaikova (22) ili, kako je zovu, "ženski vuk sa Vol Strita" na društvenim mrežama se hvali svojim bogatstvom i raskošnim životom, međutim sada se suočava sa kaznom zatvora zbog poreske prevare vredne čak 116 miliona funti.

Ona je jedna od pet osoba koje su uhapšene zbog premeštanja novca iz Rusije u inostrane poreske oaze. Anastasija je optužena kao jedna od vodećih osoba u ovoj proneveri, a deo je bande Mihaila Goma, bivšeg radnika "Kredit-Moskva banke".

Ona je sa još četvoro ljudi pomogla hiljadama biznismena da prenesu svoj novac u inostranstvo. Novac je prebacivan sa računa na račune, u pokušaju da se sakrije od ruskih vlasti, pre nego što završi "preko grane", uglavnom u Panami.

Foto: Instagram/anastasiahappy
Foto: Instagram/anastasiahappy

Anastasija je prvo rekla policiji kako je Mihaila upoznala preko prijateljice i da nije imala poslovne kontakte sa njim, ali je kasnije priznala delimično krivicu, kako prenose lokalni mediji.

Mlada studentkinja je završavala ekonomiju na Univerzitetu u Moskvi, a prilikom pretresa njenog stanja pronađen je kokain.

Policijsko istraživanje celog slučaja je i dalje u toku.

SEKSI, ALI NE I PAMETNE: Kanađanke krijumčarile kokain pa sve objavile na Instagramu

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track