HAOS NA GRANICAMA KA MORU, BILO I TUČE: U kilometarskim kolonama čeka se i po nekoliko sati
Foto: PlusInfo

Letnji Užas

HAOS NA GRANICAMA KA MORU, BILO I TUČE: U kilometarskim kolonama čeka se i po nekoliko sati

Region -

Putnički automobili na izlazu iz Srbije najviše čekaju na graničnom prelazu Gostun prema Crnoj Gori gde su zadržavanja i do dva sata, saopštila je danas Uprava granične policije.

Kako je saopšteno, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju iz Mađarske, putnička vozila čekaju 60 minuta, na prelazu Batrovci na ulazu u zemlju, iz Hrvatske, čekanje je 30 minuta kao i na izlazu iz zemlje na prelazu Gradina prema Bugarskoj.

Na granici sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja gužve su ogromne, a putnici čekaju satima da bi ušli u susednu zemlju. Kolona je duga više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a bilo je i tuče.

Za sve one koji planiraju da putuju u Hrvatsku na more, savet vozačima je da budu strpljivi.

Prema informacijama iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK) tokom celog dana očekuju se gužve na graničnim prelazima ka Jadranu, a najnovija informacija glasi da su zadržavanja oko 30 minuta.

Slična situacija je i na prelazima na granici s Hrvatskom, prema Zagrebu i Beogradu (Stara Gradiška, Slavonski Brod, Maljevac). I tu se čeka pola sata, s tim da treba naglasiti da je u Bosanskom Brodu pojačan promet vozila na ulazu u BiH.

Slična situacija je i u Neumu i na izlazu iz BiH u Gabela polju, Doljanima i Bijači.

Kako javlja Hrvatski auto-moto klub (HAK) značajniji zastoji očekuju se na putevima kod zagrebačke obilaznice (A3) iz smera Jankomira ili Buzina prema naplatnoj stanici Lučko, posebno danas u jutarnjim i prepodnevnim satima. Trenutno je kolona duga 10 kilometara.

(Foto: Plusinfo)

(Kurir.rs/Beta/avaz.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK TUČE NA ULAZU U GRČKU, KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Čak 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima na prelazu Evzoni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track