UŽAS U SLOVENIJI: Majka i ljubavnik na smrt pretukli ćerkicu (2), ne mogu da joj prebroje sve povrede!
Foto: Printscreen avaz.ba, Printscreen Slovenske Novice/Boštjan Fon

počelo suđenje zlotvorima

UŽAS U SLOVENIJI: Majka i ljubavnik na smrt pretukli ćerkicu (2), ne mogu da joj prebroje sve povrede!

Region -

LJUBLJANA - U Sloveniji je nastavljeno suđenje Sandi Alibabić i njenom ljubavniku Mirzanu Jakupiju za ubistvo dvogodišnje ćerkice Arine Kardašević u julu prošle godine. Zbog suprotstavljenih mišljenja lekara i medicinskih stručnjaka oko povreda koje je imala devojčica, sud je predložio novo veštačenje. Nasuprot lekarima, koji su tvrdila da je devojčica od ranije imala prelom dva rebra, veštaci tvrde da to nije tačno, ali da su pronađene druge mnogobroje povrede koje su očigledno posledica prebijanja nesrećnog deteta. Kobna povreda po nju je bio udarac u glavu i oštećenje mozga.

foto: Printscreen Facebook

Da podsetimo događaj se saznalo kada je Sanda Alibabić pozvala Hitnu pomoć u Jasenicama da bi prijavila da je devojčica pala na radijator i povredila se.

Međutim kada su medicinski radnici stigli zatekli su užasnu sliku isprebijanog deteta. Bezuspešno su pokušavali da je spasu, ali je malena podlegla teškim povredama.

Inače Aianin otac je Senad Kardašević, koji sa Sandom Alibabić ima četiri ćerke. Sanda je ostavila muža u decembru 2015. godine i započela vezu sa Mirzanom Jakupijem. Dve starije ćerke ostale su uz oca, a dve mlađe sa sobom je uzela Sanda.

Kurir.rs/Slovenske novice

Foto Printscreen avaz.ba, Printscreen Slovenske Novice/Boštjan Fon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track