(VIDEO) GODINAMA JE TUKAO: Sekirom ubila nasilnog muža i raskomadala ga, trup zakopala, noge i ruke bacila na đubrište
Foto: Printscreen YouTube/BN TV

DETALJI UBISTVA U ZVORNIKU

(VIDEO) GODINAMA JE TUKAO: Sekirom ubila nasilnog muža i raskomadala ga, trup zakopala, noge i ruke bacila na đubrište

Bosna i Hercegovina -

Milka Katanović (55) iz Zvornika u BiH ubila je i raskomadala nasilnog supruga Vojislava (59), pa njegove ostatke zakopala blizu kuće u naselju Karakaj.

Policija je trup i glavu pronašla u torbi nedaleko od kuće, ali ne i noge i ruke, koje je Milka odsekla i bacila u kontejner. Veruje se da su udovi završili na regionalnoj deponiji jer su komunalci ispraznili kontejnere. Za njima se još traga.

foto: Printscreen YouTube/BN TV

Porodična kuća Katanovićevih u kojoj se zločin dogodio

Nezvanično, Milka je priznala zločin tvrdeći da je bila žrtva zlostavljanja i da je supruga ubila u samoobrani. Do detalja je opisala kako je ubila i raskomadala muža. Lično je inspektorima pokazala gde je zakopala glavu i trup, a pronađena je i krvava sekira kojom je zločin počinjen.

foto: Printscreen YouTube/BN TV

Ovde je Milka bacila Vojislavljeve ruke i noge

"Otkrila je sve detalje, a motiv zločina je to što ju je Vojislav duže vreme zlostavljao. U izjavi je rekla da je bila napadnuta. To potvrđuju i telesne povrede, od kojih su neke stare sedam dana. Ona se kaje zbog zločina, ali kaže da nije imala izbora", rekao je advokat Dragan Gotovac.

Milka je supruga ubila još 18. juna i pokušala je da prikrije zločin tako što je policiji prijavila da joj je muž nestao. Kada je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi, priznala je sve.

Okružni sud u Bijeljini odredio joj je jednomesečni pritvor.

(Kurir.rs/ BN televizija)

Foto: Printscreen YouTube/BN TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track