TUKLI SE LOPATAMA I NOŽEVIMA: U brutalnom sukobu učestvovale i dve trudnice
Foto Profimedia, Foto: Foto Profimedia

Užas

TUKLI SE LOPATAMA I NOŽEVIMA: U brutalnom sukobu učestvovale i dve trudnice

Bosna i Hercegovina -

Više osoba zadobilo je teške povrede u mestu Nepeke kod Velike Kladuše, nakon što su tri osobe napale ukućane porodične kuće 57-godišnjeg G. Š.

Vlasnik kuće je prijavio policiji da su sinoć oko 19 sati tri osobe upale u njegovu kuću i fizički nasrnule na njega i ostale ukućane, a prema rečima Snežane Galić, PR MUP-a USK, razlog sukoba je to što je ukućanka T.V. (1986.) bila udata za jednog od napadača, sa kojim ima i trogodišnju devojčicu. T.V. je u međuvremenu napustila supruga i odvela dete udavši se za drugog muškarca u čijoj je kući došlo do sukoba.

Njen bivši muž je, sa još dve osobe, došao po ćerku a onda je nastala tuča.

"Koliko je tuča bila brutalna, govori i podatak da su se tukli lopatama a da je u metežu slomljena drška jedne lopate, kojom je naverovatnije pretučena majka devojčice. Na kraju, jedan od učesnika tuče je upotrebio nož i naneo teške telesne povrede drugom učesniku koji je zadržan u bolnici", objasnila je Galićeva.

U tuči su učestvovali G. Š. (1960), A. J. (1982), K. E. (1980), Š. E. (1983), G. H. (1993), kao i T. V. rođena 1986, D. J. rođena 1999. i N. K. rođena 1967. godine. Kako je istakla Galićeva, T. V. (1986) i D. J. (1999), koje su učestvovale u tuči, bile su trudne.

Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a, u jednom momentu napadači su uspeli da otmu devojčicu pa su požurili do automobila kojim su se dovezli. Ali vozilo se pa nisu mogli da pobegnu, nakon čega su ukućani nasrnuli na njih.

U tuči je nekoliko osoba zadobilo teške telesne povrede, dok su pojedini prošli sa lakšim povredama. Neki učesnici tuče sumnjiče se za krivično delo ubistva u pokušaju.

(Kurir.rs/Klix.ba,M.Ć.)

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track