(VIDEO) DVOSTRUKA SREĆA U TREBINJU: Dve snaje porodice Kraljević porodile se na isti dan!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

ISTOVREMENO I OČEVI I STRIČEVI

(VIDEO) DVOSTRUKA SREĆA U TREBINJU: Dve snaje porodice Kraljević porodile se na isti dan!

Bosna i Hercegovina -

Dva brata Kraljević iz Gorice – Miloš i Miodrag, u istom danu su postali i očevi i stričevi. Na svet su njihove supruge donele ćerku i sina.

Radost kod Kraljevića, ali i neverica. Braća kažu da se nisu dogovorala, ali da ih je sve iznenadilo kada su iz Bolnice dobili poziv da su se dve neveste porodile.

"Sve je bilo prirodnim putem, tako da nisu ništa nameštale. I za nas je ovo neobično, ali je najvažnije da su naše supruge i bebe žive i zdrave“, kaže Miodrag Kraljević, čija se supruga prva porodila.

Ni Miloš ne krije emocije. Zanimljivo je, priča, što je i bratovu i njegovu suprugu porodio dr Branislav Kozić, koji im je i vodio trudnoću.

"Nisam čuo da je neko istog dana postao i otac i stric. Radost za sve nas", kaže Miloš.

Baba Milojka Kraljević navodi da su taman počeli sa slavljem jer se porodila Miodragova supruga, ali da su ubrzo iz Bolnice javili da je bogatija za još jedno unuče.

"Ne znam ja jesu li se dogovorali ili nisu, jer ih samo jedan zid deli. Soba do sobe“, kaže kroz šalu i smeh Milojka, s kojom se slaže i baba Jugoslavka Milićević.

Dve neveste, dodaje Milojka, dok se nisu porodile, uvek su govorile da će zajedno da se porode iako im termini nisu bili istog datuma.

"Meni je juče sleteo beli golub na balkon. Odmah sam rekla biće danas nešto lepo, a nisu hteli da mi kažu da mi je ćerka u Bolnici, a za njenu jetrvu sam znala“, kaže Jugoslavka.

(Kurir.rs/ Trebinjelive.info)

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track