(VIDEO) UŽAS U BANJALUČKOM VRTIĆU: Procurile fotografije  bebe koju je izujedalo drugo dete
Foto: Printscreen Youtube

tužilaštvo na potezu

(VIDEO) UŽAS U BANJALUČKOM VRTIĆU: Procurile fotografije bebe koju je izujedalo drugo dete

Bosna i Hercegovina -

Jednogodišnja beba, koju je juče u banjalučkom vrtiću "Tijana" izujedalo drugo dete do krvi, stabilno je, ali ostaje u bolnici na daljem lečenju gde će biti praćeno njeno stanje.

Na Klinici za dečju hirurgiju kažu da je devojčica E.S. (2016.) primljena juče u 11.15 sa lakšim telesnim povredama.

foto: Printscreen Youtube

"Nikada ranije se nije desilo da dođe dete sa toliko ugriza kao ova devojčica. Inače, u našu Kliniku ne dolaze često deca sa ugrizima od drugih mališana, a uglavnom je reč o predškolskom i školskom uzrastu", kažu u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Slučaj je prijavljen policiji, koja ispituje više odgovornih osoba, a o saznanjima je upoznat i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Tužilac je naložio da se određene osobe ispitaju u svojstvu osumnjičenih na okolnosti izvršenja krivičnih dela nepružanje pomoći i nesavestan rad u službi", navode u policiji.

foto: Printscreen Youtube

Kako saznajemo, u vrijeme kada je došlo do povređivanja bebe, u grupi je radila vaspitačica sa 35 godina radnog iskustva, koja do sada nije imala nikakvih primedbi niti prijava u radu.

Protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, a u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka objašnjavaju da sprovode i internu istragu o tome šta se dogodilo.

Kurir.rs/avaz.ba

Foto printscreen youtube/aTV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je premijerkin brat zgrnuo milione evra, otkad je Ana na vlasti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track