KAKAV BEDNIK: Slagao da mu je dete poginulo da bi uzeo avans na platu!
Foto: AP/Ilustracija

banjalučki prevarant

KAKAV BEDNIK: Slagao da mu je dete poginulo da bi uzeo avans na platu!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Policija sumnjiči Dženana Beširevića (28) iz Banjaluke da je slagao da mu je u saobraćajnoj nesreći poginulo dete, a supruga teško povređena, kako bi u etno-selu u kojem je radio dobio pare unaprijed.

Ukoliko se u postupku koji se protiv njega vodi dokaže krivica, biće to do sada najprizemniji postupak u režiji ovog Banjalučanina, a koji je policiji i te kako poznat odranije.

Sumnja se da je Beširević 28. avgusta u etno-selu Kotromanićevo u Doboju, gde je bio roštilj majstor, više puta uzeo avans na platu tvrdeći da mu je dete podleglo povredama posle saobraćajne nesreće. Cifra je na kraju iznosila 1.250 evra.

On je uhapšen a osumnjičen je i za tešku krađu u Banjaluci u noći između 10. i 11. juna, kada je provaljeno u kuću u banjalučkoj Ulici braće Miletića i ukrao oko 3.800 evra.

Beširević inače ima podebeo policijski dosije. Hapšen je i početkom aprila, i to zbog četiri teške krađe, a vlasnike kuća, je kako se sumnja, ojadio za gotovo 10.000 evra. Krao novac, ali i zlato, srebro i ostale vrednije stvari.

Kurir.rs/Nezavisne.com

Foto AP/ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo zbog čega je stvarno ubijen Arkan! Ubice ekskluzivno govore za Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track