(VIDEO) NI KRIV, NI DUŽAN: U potrazi za odbeglim Sejfovićem specijalci upali u kuću i pretukli domaćina iz Kiseljaka
Foto: YT Printscreen

Ko pije, ko plaća

(VIDEO) NI KRIV, NI DUŽAN: U potrazi za odbeglim Sejfovićem specijalci upali u kuću i pretukli domaćina iz Kiseljaka

Bosna i Hercegovina -

Dok su tražili sarajevskog begunca Amela Sejfovića, specijalci su upali u kuću Drage Kneževića iz sela Završje, između Kiseljaka i Visokog i pretukli ga.

Nakon što su upali u kuću tražeći Sejfovića, specijalci su počeli da tuku Dragu Kneževića navodi se u prilogu TV KISS. U kući su pronašli lovački karabin koji je Dragi porodično nasleđe za koje ima uredne papire.

Uprkos tome, specijalci su se branili tvrdnjama da je oružje ilegalno, te su se, kako je kazao, kasnije izvinjavali. Kako je Knežević ispričao novinarima, sve se dogodilo u noći između srede i četvrtka.

"Čuo sam lupanje na vrata, dreku i galamu. Vikali su "Otvaraj, otvaraj!", kontao sam da je lopov, nisam znao šta se dešava. Provalili su, ušli unutra i oborili me. Držali su me nogama da ne mogu ustati, ko god je prolazio pored mene, tukao me je", kazao je Knežević.

Sve je, kako priča, trajalo 30 do 40 minuta, a kad se drama okončala, policajac mu je rekao da uđe u kupatilo i umije dok mu je svaki pokret pratio puškom.

"Čovek u civilu me pitao da li znam šta je razlog zašto su došli, a kada mu je rekao da ne znam, on je kazao da je čovek pobegao iz zatvora, te da su imali dojavu da je u blizini moje kuće", kazao je Knežević.

(Kurir.rs/faktor.ba)

(Foto: YT Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track