(VIDEO) POSLANIK SE SKINUO ZA TELEVIZIJU: U vremenskoj prognozi pokazao kako mu je rodio krompir, ali i kakve grudi ima
Foto: Printscreen Twitter

samopromocija

(VIDEO) POSLANIK SE SKINUO ZA TELEVIZIJU: U vremenskoj prognozi pokazao kako mu je rodio krompir, ali i kakve grudi ima

Bosna i Hercegovina -

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i visoki funkcioner SNSD Nikola Špirić odlučio je da širu javnost obavesti o uspešnoj berbi krompira na svom imanju u selu Brda kod Drvara. Učinio je to u vremenskoj prognozi RTRS!

"Jučerašnje fotografije stižu sa imanja profesora Nikole Špirića koje se nalazi nadomak Drvara. Da vremenske prilike koje su pogodile ovo leto naš region nisu uticale na uspešnu berbu poljoprivrednih kultura, u ovom slučaju krompira, pokazuju fotografije koje upravo gledamo, rekla je u komentaru voditeljka vremenske prognoze RTRS.

Valja podsetiti da je Nikola Špirić u vreme dok je obavljao funkciju ministra finansija i trezora BiH, od 2010. do 2013. odobrio značajne sume novca iz budžetskih rezervi za "pomoć" svojim komšijama i rođacima u okolini Drvara. Nije teško pretpostaviti da je dobar deo tog novca otišao i na obnavljanje Špirićeve kuće i uređenje imanja, o čemu je pisao CIN.

Uspešnom berbom krompira nedavno se pohvalio predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji je dobar deo roda sa svog imanja donirao u humanitarne svrhe. Da li će slično postupiti i Špirić, kojem je Lukašenko u ovoj priči bio inspiracija, videćemo. Za pokazivanje golog torza, nije teško pretpostaviti, Špiriću je uzor mogao biti samo Putin!

(Kurir.rs/Istinito)

Foto Printscreen Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRETEŽNO SUNČANO SA LOKALNIM...! Voditelj "pustio vetar" usred vremenske prognoze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track