BOSANAC KOJI JE RANIO ŽENU U AUSTRIJI I DALJE NA SLOBODI U CAZINU: Ne mogu da ga uhapse dok ne stigne poternica
Foto: Facebook

SAM SE PRIJAVIO POLICIJI, ALI NISU MU NIŠTA MOGLI

BOSANAC KOJI JE RANIO ŽENU U AUSTRIJI I DALJE NA SLOBODI U CAZINU: Ne mogu da ga uhapse dok ne stigne poternica

Bosna i Hercegovina -

Fadil Šarić (36) iz Cazina, koji je pre nekoliko dana u Austriji nožem teško ranio bivšu nevenčanu suprugu Zumretu Ćehić (49) iz Velike Kladuše, prijavio se pre dva dana u Policijsku stanicu u Cazinu, potvrdila je Snežana Galić, portparol MUP-a USK.

Prema informacijama Šarić se samovoljno 5. oktobra javio u Policijsku stanicu Cazin i rekao da je u Austriji pokušao da ubije svoju nevenčanu suprugu.

"Mi smo od Policijskog atašea Austrije u BiH dobili obaveštenje da se izvrše provere da li se Fadil Šarić nalazi na našem području jer u cazinskom naselju Šturlić poseduje porodičnu kuću koju je nasledio od oca. On je tu, ali mi nemamo pravne osnove da ga zadržavamo. Kada zvanično bude stigla poternica, uhapsićemo ga", kazala je Galić.

Podsetimo, austrijska policija tragala je za Šarićem nakon što je nožem napao partnerku Zumretu Ćehić, kojoj je nanio teške telesne povrede.

Austrijski lekari se još bore za njen život, a navodno, Austrija je raspisala poternicu, ali ona još nije stigla do zvaničnih organa u BiH.

"Šarića smo upozorili da ne napušta područje i da mora da se odazove na svaki poziv policijskih agencija", dodala je Galić.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track