OPOMENUO JE LOVCE DA NE PRAVE BUKU: Vlasnik šume brutalno pretučen, ali to nije najgore što ga je zadesilo
Foto: Reuters

dramatično

OPOMENUO JE LOVCE DA NE PRAVE BUKU: Vlasnik šume brutalno pretučen, ali to nije najgore što ga je zadesilo

Bosna i Hercegovina -

Tri osobe su uhapšene nakon što je sinoć oko na njivi koja se nalazi u blizini tuzlanskog prigradskog naselja Čaklovići vlasnik parcele i dela šume, 41-godišnji S.M. prvo pretučen, a potom izboden nožem.

Kako saznajemo u Tužilaštvu Tuzlanskog kantona (TK), do incidenta je došlo nakon što je S.M. upozorio tri lovca inicijala S.H., S.O. i N.O. koja su se celi dan nalazili u lovu da ne prave buku u delu šume koja se nalazi u njegovom posedu, piše Klix.ba.

Nakon što ih je zamolio da se udalje s njegovog poseda, lovci su prišli kombiju u kojem se nalazio S.M., izvukli ga iz vozila, zadali mu nekoliko udaraca rukama u glavu, a potom jedan od njih i nekoliko udaraca nožem u predelu leđa.

Povređeni je hospitalizovan u Klinici za hirurgiju Univerzitetsko-kliničkog centra u Tuzli, a nakon operativnog zahvata nalazi se u stabilnom stanju.

Osumnjičeni su sinoć lišeni slobode i trenutno se nalaze u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova TK.

"U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim osobama, nakon čega će biti predati u nadležnost Tužilaštva TK na dalje postupanje. Dalje će biti utvrđene sve okolnosti", kazao je za Klix.ba portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović, naglasivši da još uvek nije poznato da li će protiv svih osumnjičenih biti izdat predlog za određivanje pritvora.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO PUCA, PA KAŽE "IZVOLITE"! Prodavac nije dao nikakvu šansu naoružanom pljačkašu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track