(UZNEMIRUJUĆE) NEVIĐENI HOROR U BIJELJINI: Deca do smrti tukla štene staro svega 4 meseca
Foto: Profimedia

NIJE PRVI PUT DA SE POJEDINCI IŽIVLJAVAJU NAD ŽIVOTINJAMA

(UZNEMIRUJUĆE) NEVIĐENI HOROR U BIJELJINI: Deca do smrti tukla štene staro svega 4 meseca

Bosna i Hercegovina -

Grupa maloletnika do smrti je pretukla psa drvenim motkama u Bijeljini, navodi se u prijavi koju je policiji podnelo Udruženje za zaštitu životinja "Aska".

Predsednik Udruženja za zaštitu životinja "Aska" Sanja Simikić rekla je da su dva svedoka videla tri dečaka uzrasta 10 i 11 godina kako brutalno ubijaju četvoromesečno štene mešanca. Ona je dodala da je reč o psu Noliju koji je pobegao od vlasnika.

Simikićeva je rekla da su se ista deca i ranije iživljavala i motkama ubila još dva psa, nakon čega je bezuspešno pokušavala da upozori njihove roditelje na ovaj problem.

"Mi nismo tu da procenjujemo o kakvim se poremećajima radi kada su osobe u stanju da urade ovako nešto, ali se najiskrenije nadamo da će isti što pre biti sankcionisani jer predstavljaju pretnju za sve građane", navodi se na Fejsbuk stranici udruženja.

Napominje se i da ovo nije prvi put da se ovako nešto događa, jer su pre nekoliko dana u blizini skloništa za pse u Bijeljini pronađeni i leševi dva šteneta koji su nakon zlostavljanja unakaženi oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

Iz Udruženja smatraju da ako zakon u ovom slučaju ne može da kazni odgovorne, važno je da se barem objavljivanjem zastrašujućih činjenica ukaže na problem.

Kurir.rs/Udruženje za zaštitu životinja "Aska" Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Majka Zorana Marjanovića pobegla od novinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track