BRUTALNA LIKVIDACIJA BOSANCA U LONDONU: Bežeći od ubice, završio na šinama!
Foto: Profimedia

jezivo

BRUTALNA LIKVIDACIJA BOSANCA U LONDONU: Bežeći od ubice, završio na šinama!

Bosna i Hercegovina -

Detektivi iz britanske policije tragaju za osobom osumnjičenom za ubistvo, nakon što je na šinama pronađeno beživotno telo muškarca.

Iako su prvobitno smatrali da se radi o nesreći, ovaj slučaj se sada tretira kao ubistvo.

Rekreirajući zločin policija je objavila da je u nedelju naveče oko 21 sat, žrtva bežala od neidentifikovane osobe i pala na šine.

Nije jasno da li ga je usmrtio voz ili je podlegao drugim povredama. Kako Avaz saznaje, žrtva je Samir Draganović iz Ključa.

Danas je porodica pored šina ostavila cveće i zastavu Bosne i Hercegovine na kojoj je pisala dirljiva poruka za nesrećno stradalog.

" Za mog brata, Samira. Reči ne mogu opisati bol koju osećam. Izgubio sam brata i prijatelja. Ti si prava inspiracija, falićeš nam. Volim te, Sim", pisalo je. Policija je objavila fotografije osumnjičenog, a viši istražni službenik policije Pol Langli izjavio je da se radi o teškom slučaju.

"Ovo je vrlo uznemirujući incident za porodicu stradalog, imamo specijalizovane službenice koje su tu kako bi porodicama pružili podršku i pomoć. Dok formalna identifikacija tek treba da se održi, verujemo da je osumnjičeni 24-godišnjak iz oblasti Krojdona kod Londona", kazao je on.

Detektiv je takođe dodao da je stanica Nokholt u ruralnom delu grada, te da će biti teško naći svedoke koji su u tom periodu bili na stanici. Ipak, mole građane da kontaktiraju policiju ukoliko imaju neke informacije.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je policija otkrila ubicu vlasnika pekare iz Beograda?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track