EKSPLOZIJA U MOSTARU: Vlasniku pekare digli automobil u vazduh, a nije prvi put da mu prete
Foto: RTRS

JAKA DETONACIJA

EKSPLOZIJA U MOSTARU: Vlasniku pekare digli automobil u vazduh, a nije prvi put da mu prete

Bosna i Hercegovina -

Jaka eksplozija, koja se dogodila u ulici Muje Pašića u Mostaru, u ranim jutarnjim satima, uznemirila je građane.

Bomba je postavljena ispod automobila BMW X1,vlasnika Pervera Gigolaja, koji drži i jednu pekaru u Mostaru. Na svu sreću, nije bilo povređenih.

Eksplozija se čula u većem delu Mostara, što je izazvalo veliku uznemirenost građana, a u ovim trenucima policija traga za počiniocima ovog krivičnog dela.

Vlasnik vozila kazao kako ovo nije prvi napad na njega i njegovu imovinu, te da iza svega stoje lokalni kriminalci, koji mu se na ovaj način svete jer je odbio da im plaća reket.

Pre dve godine bomba je bačena i pred samu pekaru, kada su potpuno uništeni stakleni portali na objektu.

foto: Profimedia

"Četiri ili pet puta su mi razbijali stakla na pekari, razbili su mi staklo i na autu, a onda su me zvali telefonom i tražili da im platim. Ja sam ih oterao u p.... m....... i sve prijavio policiji. U MUP su mi rekli da se možda neko šali i da pokušam porukama da se dogovorim. Kasnije su me opet zvali i zapretili da će mi dići BMW u vazduh", ispričao je.

Nakon tih pretnji, kaže, nije bilo nikakvih poziva ni od osoba koje su mu pretile, ali ni od policije, a on je oko radnje postavio videonadzor.

"Odlučio sam da se sam zaštitim koliko god mogu. Ne znam šta treba da se desi, da mi neko kidnapuje dete, pa da se nešto preduzme", ogorčen je on.

Kurir.rs/Radio Sarajevo/Faktor.ba Foto: RTRS/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track