DANIMA LEŽAO MRTAV U STANU: Brat pronašao beživotno telo Alena Grba (35)!
Foto: Printscreen Fokus.ba

poznat po vatrenim obračunima

DANIMA LEŽAO MRTAV U STANU: Brat pronašao beživotno telo Alena Grba (35)!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Tridesetpetogodišnji Alen Grbo iz Sarajeva pronađen je mrtav u porodičnoj kući u sarajevskom naselju Širokača.

Njegovo beživotno telo pronašao je Alenov brat, pošto je porodici bilo sumnjivo što im se ne javlja. Prema nezvaničnim informacijama telo je preminulog ležalo je nekoliko dana u kući, a uzrok smrti zasad je nepoznat.

Nezvanično, saznaje se da policija nije pronašla tragove koji bi ukazivali na nasilnu smrt. Iz policije je potvrđeno da je telo prevezeno u Bare, gde će biti obavljena obdukcija, kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Grbo je dobro poznat policiji, ali i široj javnosti po učešću u nekoliko vatrenih obračuna na sarajevskim ulicama. Zajedno sa Anelom Kršom, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, osuđen je na 18 meseci zatvora zbog ranjavanja Benjamina Delalića u naselju Hrasno u septembru 2013.

U februaru 2009. na Grbu je pucao Amir Pašić Faćo, koji ga je tom prilikom ranio u nogu, zbog čega je odležao zatvorsku kaznu. Dve godine ranije i Grbo i Pašić su hapšeni zbog pucnjave kod Begove džamije, kada su se sukobili sa grupom Muhameda Alija Gašija. U toj pucnjavi ranjeni su Amir Kasumić, Elvis Hodžić i prolaznik koji je s porodicom izlazio iz džamije.

Kurir.rs/Fokus.ba

Foto printscreen Fokus.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track