(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TRAGEDIJA U BiH, DVE KUĆE ZAVIJENE U CRNO: Objavili na Instagramu kako jure 200 na sat, a onda se zakucali u betonsku ogradu!
Foto: printscreen cazin.net/, Printscreen YouTube

IZ PROVODA U SMRT

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TRAGEDIJA U BiH, DVE KUĆE ZAVIJENE U CRNO: Objavili na Instagramu kako jure 200 na sat, a onda se zakucali u betonsku ogradu!

Bosna i Hercegovina -

TUZLA - Rođaci, 21-godišnji Ahmed i Enes Muratović iz Bašigovaca, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u mestu Đurđevik kod Živinica.

Stradali Ahmed Muratović sin je bivšeg načelnika Živinica Hasana Muratovića. Saobraćajna nesreća se dogodila noćas oko 2:30 sati kada je vozilo "folksvagen pasat" kojim je upravljao Enes Muratović izgubio kontrolu nad automobilom i udario u betonski zid, a potom i u kuću pored puta.

Na licu mesta ostali su mrtvi Enes i njegov rođak Ahmed Muratović koji se nalazio na mestu suvozača, a teže je povređen 16-godišnji mladić koji je bio na zadnjem sedištu automobila.

Kako se saznaje, mladići su tu noć bili u provodu, a Ahmed je na svom Instagram profilu neposredno pre nesreće objavio snimak, na kom se vidi da automobil juri brzinom od 200 kilometara na sat.

Smrtno stradale mladiće i povređenog 16-godišnjaka iz smrskanog automobila morali su da izvlače vatrogasci. Od siline udarca u armiranu ogradu kamenje je letelo na sve strane, a komadi su završili i u spavaćoj sobi Denana Džihanovića

Kurir.rs/Klix.ba

Foto printscren youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neverovatno! Samo zbog ove reči je bivši inspektor završio u komi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track