(FOTO) SLOVENCI NAPRAVILI HAOS U BANJALUCI ZA NOVU GODINU: Uništili studentski dom i pijani nasrtali na devojke
Foto: Facebook/Studentski centar Nikola Tesla

STUDENTIMA PRESELA NOVA GODINA

(FOTO) SLOVENCI NAPRAVILI HAOS U BANJALUCI ZA NOVU GODINU: Uništili studentski dom i pijani nasrtali na devojke

Bosna i Hercegovina -

Burno slavlje grupe turista iz Slovenije, koji su za doček Nove godine bili smešteni u četvrtom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, završilo se uništenim inventarom u novoizgrađenom studentskom objektu.

Slovenci su bili smešteni u komercijalne sobe u najnovijem paviljonu, koje se inače gostima izdaju po ceni hostelskih soba.

Grupa turista stigla je pred proslavu Nove godine, a na njihovo bahato ponašanje požalili su se studenti, koji su slušali, ali i gledali njihovo iživljavanje na delu.

foto: Facebook/Studentski centar Nikola Tesla

"Ovo je sramota. Ako su došli ovde u provod treba im staviti do znanja da ne mogu da rade šta hoće. Nama stanarima se skreće pažnja na glasniju muziku ili da tiše pričamo ako se kasno noću sakupimo kod nekog u sobi, dok su oni celu noć urlali kao životinje. Lupanje inventara je prevršilo svaku meru", ispričala je jedna studentkinja. Ističe da su joj kolege rekle da je čak dolazilo i do sukoba sa studentima koji su za praznike ostali u domu.

Lokalni mediji nisu dobili informaciju da li su Slovenci izmirili štetu.

Na fotografijama koje su studenti objavljivali jasno se vidi koliko je daleko otišlo njihovo pijančenje jer su čak i vrata od sobe polomili. Studenti kažu da su i u gradu primetili da se oni ponašaju veoma razuzdano i da su pijani nasrtali na devojke.

foto: Facebook/Studentski centar Nikola Tesla

Ostoja Barašin, iz Turističke organizacije, rekao je da oni samo rade promociju i posredovanje i da nije upućen u to šta su Slovenci radili.

"Ukoliko su lomili inventar, to je svakako za osudu. Slovenci su i ranije u noćnim klubovima znali pijani da lupaju čaše i prave štetu koju, naravno, i izmire. E sad, ne znam kako je to bilo u Studentskom centru, ali će verovatno morati da plat", rekao je Barašin.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Studentski centar Nikola Tesla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track