DRAGAN MEKTIĆ O AFERI HELIKOPTER: Ceca prenoćila u VIP apartmanu zgrade Vlade RS
Foto: Printscreen YouTube

jasno

DRAGAN MEKTIĆ O AFERI HELIKOPTER: Ceca prenoćila u VIP apartmanu zgrade Vlade RS

Bosna i Hercegovina -

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić izjavio je danas da je srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prenoćila kao "VIP osoba" u apartmanima u zgradi Vlade Republike Srpske.

Mektić je novinarima u Sarajevu rekao da prevoz Svetlane Ražnatović iz Beograda u Banjaluku helikopterom Vlade RS, kao i njeno noćenje u apartmanima u zgradi Vlade RS, pokazuje aroganciju entitetske vlasti.

"Dobar prijatelj me prozvao? Neka te dobar prijatelj stavio u vozilo i provozao. Ceca ne samo što je vožena helikopterom, na takav način, a došla je na privatnu zabavu - za koju mislim da je uzela 100.000 evra. Imala je VIP status u Banjaluci, spavala je kao VIP osoba u posebnim apartmanima u zgradi Vlade'', rekao je on.

Mektić je dodao da njemu, kao ministru bezbednosti BiH, ne bi bio dozvoljen pristup tim sobama.

"Meni nikada ne bi dali da prespavam u tim sobama. Ako uđem, pitanje je da li bih izašao. Takav odnos imati prema pevačici, koja tezgari po kafanama za velike pare, koja za jednu noć od Banjalučana uzela 100.000 evra, i kao učinila im veliku uslugu, pa je dovesti, vozati, dati joj apartman da spava - to je arogancija vlasti i nepoštovanje vlasti", rekao je Mektić.

Helikopterski servis RS ranije je, reagujući na tvrdnju opozicije o prevozu Svetlane Ražnatović iz Beograda u Banjaluku na privatnu zabavu u jednom noćnom klubu u novogodošnjoj noći, saopštio da ona nije iz Srbije dovezena helikopterom Vlade RS, već da se samo vozila helikopterom iznad Banjaluke tokom jednog trenažnog leta.

Kurir.rs/Beta

Foto: Yourube printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA AVANTURA! Veljko Ražnatović objavio snimak koji pokazuje Cecu u sasvim novom svetlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track