POLITIČARU STALO SRCE TOKOM SEKSA S LJUBAVNICOM: Prnjavor danima bruji o tragediji starijeg muškarca!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

U KOLIMA KRAJ PUTA

POLITIČARU STALO SRCE TOKOM SEKSA S LJUBAVNICOM: Prnjavor danima bruji o tragediji starijeg muškarca!

Bosna i Hercegovina -

Žitelj Prnjavora R. S. (55) preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz reku Ukrinu nadomak ovog grada od posledica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju sa dve godine mlađom ljubavnicom D. L. koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj.

Iza nesrećnog muškarca ostali su supruga i deca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživela šok i pokušala da pomogne muškarcu.

"Jadna žena nije tačno znala iz kog razloga je njen ljubavnik jauknuo, ali je postala svesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znake života" kaže izvor upućen u slučaj.

Meštanin Bojan N. kaže, a prenose Novosti, da mu je, oko 18 časova, na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz reči da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

"Nešto pre policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatovali smrt, potpuno golog muškarca na prednjim sedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne saopštavamo njen identitet, jer "ima opasnu ženu"", kaže sagovornik.

Mrtvozornik je konstatovao da je muškarac, koji se svojevremeno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanog udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je odranije imao srčanih tegoba.

U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tokom seksa dožive srčani udar.

U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a golog ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj pijaci, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci.

Kurir.rs/ Novosti.rs

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PRVI SNIMAK POSLE KATASTROFE: Evo kako Crna Gora izgleda nakon snažnog zemljotresa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track