TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BANJALUCI: Mladić pregazio majku i ćerku (7), dete u komi
Foto: Printscreen/RTRS

stanje neizvesno

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BANJALUCI: Mladić pregazio majku i ćerku (7), dete u komi

Bosna i Hercegovina -

Sinoć se u Banjaluci dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe. Automobil je udario majku i ćerku u ulici Knjaza Miloša.

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nesreća se dogodila oko 22:25. Dvadesetčetvorogodišnji Dejan Tatić je, upravljajući vozilom Alfa Romeo, udario Slobodanku Janković (31) i njenu sedmogodišnju ćerku.

Povređene Banjalučanke odmah su prevezene u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gde su posle ukazane pomoći zadržane na lečenju. Iz UKC je rečeno da je devojčica zadobila povrede glave i da je trenutno u medikamentnoj komi, kao i da su sve dalje prognoze o njenom zdravstvenom stanju neizvesne i preuranjene.

Zdravstveno stanje Jankovićeve za sada je stabilno. Ona je zadobila prelom karlice i potres mozga, u toku su dijagnostičke i terapijske procedure, pa ostaje na bolničkom praćenju i lečenju.

Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Željka Fabić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, radi rasvetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Kurir.rs/RTRS.rs/Klix.ba

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track