ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI PREMLAĆIVANJA PODGORIČKE BEBE: Nermin Šišić nije ubio malog Pavla (1) jer je od septembra u zatvoru!
Foto: Vijesti/Savo Prelević

ko je ovaj čovek

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI PREMLAĆIVANJA PODGORIČKE BEBE: Nermin Šišić nije ubio malog Pavla (1) jer je od septembra u zatvoru!

Bosna i Hercegovina -

TUZLA - Nermin Šišić iz Tuzle za koga crnogorski mediji i policija tvrde da je uhapšen pod sumnjom da je nasmrt pretukao 15-mesečnog dečaka Pavla u Podgorici, nije kriv za ovo krivično delo jer je na izdržavanju kazne zatvora u KPZ-u Zenica od septembra prošle godine, tvrdi Tužilaštvo Tuzlanskog kantona.

U saopštenju tužilaštva stoji da se Šišić, kog su bez prethodne provere u crnogorskoj policiji i pravosuđu osumnjičili za ovo ubistvo, nalazi u zatvoru zatvorenog tipa i da ne može da bude osumnjičen za ovaj zločin u Crnoj Gori.

"Pojedini mediji su kontaktirali ovo Tužilaštvo, i novinarima je rečeno da nemamo informacije o ličnim podacima osumnjičenog u Crnoj Gori i da ne možemo da potvrdimo da se radi o istoj osobi koja je ranije, po optužnici ovog Tužilaštva, pravosnažno osuđena za određena krivična dela u Tuzli.

Nermin (Meho) Šišić iz Tuzle, rođen 01.06.1989. godine, je od septembra 2017. godine na izdržavanju kazne zatvora u KPZ Zenica i nije osoba koja je povezana sa ubistvom bebe u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju tužilaštva, a prenosi Klix.ba.

Da podsetimo, petnaestomesečni Pavle dovezen je u podgporički Klinički centar sa teškim povredama glave, i vidljivim tragovima zlostavljanja. Utvrđeno je da je očuh bebu zlostavljao danima jer mu je smetao njen plač. Nakon što je Pavle podlegao povredama uhapšeni su očuh i njegova majka.

Nije objašnjeno kako je uhapšena osoba imala isti identitet kao državljanin iz Tuzle, odnosno da li je reč o krađi identiteta ili o osobi koja ima isto ime i prezime kao i Šišić.

Tužilac u Podgorici Zoran Vučinić odredio je 5. februara pritvor državljaninu BiH iz Tuzle Nerminu Šišiću (28) zbog sumnje da je nasmrt pretukao petnaestomesečnog dečaka, sina nevenčane supruge Jelene Jovović (33). Dečakovoj majci pritvor je određen zbog sumnje da nije ispunjavala porodične obaveze.

Kurir.rs/Klux.ba

Foto printscreen Vijesti/Savo Prelević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA PROSLAVILA DAN DRŽAVNOSTI U ORAŠCU! Evo šta je predsednik Vučić rekao o srpskom nestajanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track