NOŽEM NASRNUO NA AUTOMEHANIČARA: Momak (26) zapalio auto jer nisu mogli odmah da ga poprave, a onda je nasrnuo na majstore!
Foto: RTRS

napad

NOŽEM NASRNUO NA AUTOMEHANIČARA: Momak (26) zapalio auto jer nisu mogli odmah da ga poprave, a onda je nasrnuo na majstore!

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Rade T. (26) iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je nožem pretio lokalnom automehaničaru, jer nije mogao odmah da pregleda njegov auto.

Mladić je pobesneo i čak zapalio "audi" kji je inače u vlasništvu njegove majke! Rade je uhapšen u Kozluku, pod optužbom za nasilničko ponašanje.

Prethodno je lokalnoj policijskoj stanici, oko 13 sati, prijavljeno da je u mestu Pilica zapaljen "audi", i da mladić preti nožem automehaničaru.

Nezvanično se saznaje da je Radeta iznerviralo to što mu je majstor rekao da dođe kasnije, zbog čega je zapalio majčino vozilo, a zatim otišao kući. Vratio se sa nožem u ruci.

“Kako se sumnja, pretio je majstoru i dvojici njegovih sinova, i rekao im da će im zapaliti kuću. Fizičkog obračuna nije bilo. Radetu je nekako ispao nož iz ruke, posle čega je otišao kući, gde ga je policija i pronašla i uhapsila”, objašnjava izvor Nezavisnih novina.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track