STRAVIČAN ZLOČIN U BIH: Pinkova zvezda nasmrt pregazio ljubavnicu, tvrdi da je nije video!
Foto: Facebook/Jelena Turšum

Uzas kod Travnika

STRAVIČAN ZLOČIN U BIH: Pinkova zvezda nasmrt pregazio ljubavnicu, tvrdi da je nije video!

Bosna i Hercegovina -
TRAVNIK - Pevač Zoran Gromović (46) osumnjičen je da je ubio svoju koleginicu, pevačicu iz Srbije Jelenu Turšum (35) s kojom je živeo u vanbračnoj zajednici.

Sumnja se da je Gromović u subotu u pet sati u Gornjem Putićevu, nakon žestoke svađe, "pasatom" pregazio Jelenu, s kojom je u poslednje vreme zajedno nastupao po kafanama i svadbama.

U prisustvu dežurnog kantonalnog tužioca i branioca po službenoj dužnosti, estradni muzičar Gromović juče je dao iskaz službenicima MUP-a Srednjobosanskog kantona. Inače, on je prijavio policiji da je udario vozilom Jelenu, tvrdeći da je nije video.

"Dao sam naredbu da se osumnjičeni zadrži još 24 sata da bi policija završila s prikupljanjem dokaza, a potom će biti priveden u prostorije Kantonalnog tužilaštva, gde će nakon ispitivanja biti odlučeno o daljim radnjama koje će biti preduzete. Završena je obdukcija tela stradale, a urađeno je i veštačenje vozila i uzeti tragovi", kaže Meho Bradić, dežurni kantonalni tužilac.

Na Odeljenju patologije travničke bolnice izvršena je obdukcija tela smrtno stradale Jelene Turšum. Prema preliminarnim rezultatima, nesrećna devojka podlegla je od posledica traumatskog šoka koji je uzrokovan "višestrukim prelomom koštanih struktura".

Podsetimo, u subotu ujutru prijavljeno je da je na lokalnom putu pronađeno telo mlađe ženske osobe. Policijske patrole su na licu mesta zatekle Gromovića i njegov auto, a pored puta i Jelenino telo.

Tragični događaj odigrao se na malom makadamskom putu koji vodi ka Gornjem Putićevu, a u blizini Zoranove vikendice. Sve se desilo navodno nakon svirke u kojoj su zajedno i nastupali prethodnu noć. Od izvora bliskih istrazi doznajemo da se par u vozilu posvađao, posle čega je Jelena napustila auto i krenula putem peške. Odbukcijom je potvrđeno da je pregažena.

Kako kažu meštani Gornjeg Putićeva, Zoran i Jelena su živeli u vikendici. Svi ga u ovom kraju poznaju jer je svirao na raznim slavljima, ali o tragediji niko ne želi da govori.

Jelena je pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu postavila ovaj status, koji je ujedno bio i poslednji:

(Dnevni avaz, Foto: Facebook/Jelena Turšum)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track