(FOTO) UŽAS U TUZLI: Uginulo štene koje su silovali štapom desetogodišnji monstrumi!
Foto: Printscreen Facebook

Tuga

(FOTO) UŽAS U TUZLI: Uginulo štene koje su silovali štapom desetogodišnji monstrumi!

Bosna i Hercegovina -

TUZLA - Petomesečno štene koje su desetogodišnji dečaci silovali je uginulo.

Iako su veterinari pokušali da spasu kučence unutrašnje povrede su bile tako teške da nije preživelo. Policija tuzlanskog kantona su oko 16 sati dobili prijavu da dečaci štapom siluju štene.

Na Fejsbuku jedna od građanki napisala je da su dečaci starosti oko deset godina u naselju Brčanska Malta drvenim štapom silovali bespomoćno štene. Ona je napisala da su i pre sedam dana, dečaci sa Brčanske Malte drvanim štapom silovali psa.

"Ova deca su budući monstrumi, psihopate", zaključila je autorka Fejsbuk statusa, koji je zgrozio tuzlansku javnost i animirao službenike policije na provjeru takvih navoda.

U Veterinarskoj stanici u Tuzli gde su ukazali pomoć jadnom štenetu, kažu da kako ovakav užasan slučaj do sada nisu imali. Stravičan događaj šokirao je i stanovnike naselja Brčanska Malta, koji zahtevaju da se imena dečaka koji su drvenim štapom silovala štene i imena njihovih roditelja javno objave.

U MUP-u TK su rekli da je u toku provere prijave i nisu mogli da potvrde da su identifikovani počinioci ovog gnusnog zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track