(FOTO) U PRIJEDORU VOZ NALETEO NA AUTO: U smrskanom "audiju" poginuli bračni par i majka s detetom!
Foto: Printscreen 24sata.hr

KRVAVI POČETAK GODINE U BIH

(FOTO) U PRIJEDORU VOZ NALETEO NA AUTO: U smrskanom "audiju" poginuli bračni par i majka s detetom!

Bosna i Hercegovina -
PRIJEDOR - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na nezaštićenom pružnom prelazu zvanom 'trinaestica' u Prijedoru poginule su četiri osobe među kojima je i devetogodišnji dečak

Do nesreće je došlo u subotu oko 16.30 sati kada je voz naleteo na automobil "audi" koji je u tom trenutku prelazio preko pruge. Poginuli su supružnici R.V. (42) vozač i njegova supruga D.V. (39) koja je sedela na mestu suvozača, kao i njihova saputnica E. V. (38) i njen sin N. A.(9) koji su bili na zadnjem sedištu..

Bračni par je stradao na licu mesta, dok je E.V. preminula u kolima Hitne pomoći na putu za banjalučku bolnicu. Njen devetogodišnji sin, je u Kliničko bolnički centar Banjaluka dovezen sa teškim povredama opasnim po život oko 19.30 sati Lekari su ga odmah operisali i preduzeli sve kako bi mu spasili život.

Nažalost, dečak je preminuo nešto pre ponoći. Tako se bilans žrtava ove teške nesreće na pružnom prelazu popeo na četvoro poginulih, a prema priči meštana, do sada je "trinaestica" odnela više života.

– Ne znam koliko još ljudi treba da pogine pa da netko obezbedi ovaj pružni prelaz. Pre dve godine su obećali da će postaviti automatske rampe, no do danas ništa nisu napravili. Bojim se da ovo nisu poslednje žrtve – rekao je jedan od vozača koji se zatekao u blizini pružnog prelaza neposredno posle nesreće dodajući da strahuje svaki puta dok prelazi preko pruge.

(depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track