HOROR KOD TUZLE: Zaklao suprugu, pa se ubio!
Foto: Printscreen Facebook

Stravična noć u BiH

HOROR KOD TUZLE: Zaklao suprugu, pa se ubio!

Bosna i Hercegovina -

Beživotna tela supružnika Isaka (61) i Bahire (54) Junuzović pronađena su sinoć u njihovoj porodičnoj kući u mestu Ratkovići kod Čelića, potvrdio je portparol tužilaštva Tuzlanskog kantona (TK) Admir Arnautović.

Beživotna tela supružnika sinoć su oko 21 sat u njihovoj porodičnoj kući pronašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP TK) TK, a na osnovu prijave članova porodice kojima Junuzovići nisu odgovarali na telefonske pozive.

"Tokom uviđaja koji su sinoć obavili dežurni kantonalni tužilac i pripadnici Sektora krim policije MUP-a TK, utvrđeno je da je, najverovatnije, Ishak uzeo nož i Bahiri naneo povrede u predelu vrata, usled kojih je odmah preminula, a potom i sebi zadao udarac nožem u stomak posle čega je i on preminuo", pojasnio je Arnautović.

On dodaje da su na mestu nesreće pronađeni nož kojim je počinjeno ubistvo i samoubistvo i oproštajno pismo.

Aranutović ističe i da je naređena obdukcija tela pronađenih supružnika, a u toku su i ostale istražne radnje koje će u potpunosti rasvetliti ovaj slučaj.

"Isak je penzionisani policajac, a penziju je zaradio u Hrvatskoj, gde su i živeli, tačnije u Rijeci. U poslednje vreme su češće bili u Ratkovićima. Kada sam ih zadnji puta video, razgovarali smo i ništa me nije upućivalo na to da bi se mogla dogoditi takva tragedija koju ovo malo mesto nedaleko Tuzle nije doživelo", rekao je Sulejman Junuzović, Isakov rođak.

Kako se nezvanično saznaje, bračni par ima dvoje odrasle dece, ćerku koja živi u Švajcarskoj i sina fudbalera koji je trenutno u Kazahstanu. Inače, Ishak i Bahira su živjeli u Hrvatskoj, ali su u Ratkoviće kod Čelića došli da provedu praznike.

(24sata.hr)

POSLE STRAVIČNOG UBISTVA ŽILETOM U NOVOJ SKELI: Zaklao cimera, a sad je miran ko bubica

JEZIVI DETALJI KRVOPROLIĆA: Domagoj (18) kuhinjskim nožem zaklao Luku (19) zbog devojke

MOSTARSKI HOROR: Ćerka jedinica, magistar ekonomije ubila se zbog bede, nema novca ni da je sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track