HOROR U VELIKOJ KLADUŠI: Posle svađe pucali jedan u drugog, jedna osoba mrtva
Foto: Klix.ba

Stravično

HOROR U VELIKOJ KLADUŠI: Posle svađe pucali jedan u drugog, jedna osoba mrtva

Bosna i Hercegovina -

Sinoć je u velikokladuškom naselju Donji Purići, posle verbalnog i fizičkog obračuna između dve osobe, došlo do upotrebe vatrenog oružja prilikom čega je jedna osoba smrtno stradala, dok je druga zadobila lakše telesne povrede i lišena je slobode.

Nemili događaj desio se sinoć oko 22 sata u mestu Donji Purići, ispred ugostiteljskog objekta "Pat".

"Ispred navedenog kafića desio se verbalni i fizički obračun između B. R. (1969.) iz mesta Todorovska Slapnica iz Velike Kladuše i Š. S. (1961.) iz mesta Šumatac, posle čega je došlo do upotrebe vatrenog oružja. B. R. je usled zadobijenih telesnih povreda zadobijenih ranjavanjem preminuo na licu mesta, dok je Š. S. zadobio lakše telesne povrede i lišen je slobode", kazala je Snežana Galić, portparolka MUP-a USK.

Kako su u MUP-u dalje pojasnili, obe osobe su upotrebile vatreno oružje i za sada nemaju potpunu informaciju da li je Š. S. povrede zadobio usled ranjavanja ili fizičkog obračuna.

Nezvanično, u sukobu je ubijen Ramo Bilić iz mesta Todorovska Slapnica u Velikoj Kladuši, dok je ubica Sulejman Šabić iz mesta Šumatac, takođe u Velikoj Kladuši.

(Klix.ba)

DETALJI ZLOČINA U VELIKOJ KLADUŠI: Ubio sina jer mu nije dao da troši novac na prostitutke!

HOROR U VELIKOJ KLADUŠI: Otac ubio sina hicem iz puške

SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD U BIH: U Velikoj Kladuši zaplenili TNT eksploziv i tromblone!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja