KUVAJĆANI OKUPIRAJU SRPSKU: Bez pasoša šetaju gradom i merkaju koja će imanja da pokupuju!
Foto: MUP

Policija RS ima pune ruke posla

KUVAJĆANI OKUPIRAJU SRPSKU: Bez pasoša šetaju gradom i merkaju koja će imanja da pokupuju!

Bosna i Hercegovina -
Policijska patrola zatekla ih je kako lože vatru i razgledaju zemljište koje su, pretpostavlja se, nameravali da kupe

PALE - Policajci u RS prilikom kontrole vozila sve češće susreću državljane Kuvajta koji po ovom entitetu krstare bez ikakvih ličnih dokumenata.

Policija je tako 13. avgusta u mestu Podgrab kod Pala, prilikom kontrole "opela", u vozilu zatekla devet državljana Kuvajta. Prethodno je 6. avgusta u Svetosavskoj ulici na Palama, patrola policije zaustavila "citroen" jedne rent-a-car iz Sarajeva, kojim je upravljao B. A. A, državljanin Kuvajta. U vozilu su se nalazile dve punoletne i četiri maloletne osobe, svi državljani Kuvajta, bez putnih isprava.

Kako javlja Oslobođenje, sredinom juna u mestu Sjetlina kod Pala policija je takođe zatekla 14 osoba afro-azijskog porekla koje nisu imali putne isprave. Naime, policajci su na jednoj livadi zatekli parkiran kombi i u njemu šest muškaraca i osam žena, obučenih u crne duge haljine i prekrivenih crnim maramama. Među njima bilo je po troje dečaka i devojčica.

Tu ih je, u kombiju iznajmljenom u jednoj rent-a-car tvrtki dovezao Aldosari S. R. D. iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Policija ih je zatekla kako lože vatru i razgledaju zemljište koje su, pretpostavlja se, nameravali da kupe.

Pre dve godine upozoreno: Kuvajt u Sarajevo useljava 100.000 sirotinje, među njima i teroriste!

Mediji u BiH, prenoseći vest o sve većem broju Kuvajćana u RS, podsećaju na izjavu neimenovanog bivšeg zvaničnika u Ministarstvu bezbednosti BiH iz 2013. godine.

On je tada upozorio da “postoji plan bogatog Kuvajta o iseljenju u Sarajevo oko 100.000 stanovnika najnižeg sloja, među kojima ima mnogo terorista i pripadnika raznih militantnih grupa.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track