(FOTO) MAJKA UBIJENOG DEČAKA (4) IZ BIH OČI U OČI SA UBICOM: Želim da se ubije!
Foto: Printscreen Bild

Počelo suđenje pedofilu

(FOTO) MAJKA UBIJENOG DEČAKA (4) IZ BIH OČI U OČI SA UBICOM: Želim da se ubije!

Bosna i Hercegovina -

POTSDAM - Aldijana Januzi (29), majka ubijenog Muhameda Januzija (4), juče se na sudu suočila sa ubicom svog sina. Ona se u svojstvu svedoka pojavila na sudu u procesu protiv Silvija Šulca (33), optuženog za ubistvo malog Muhameda i šestogodišnjeg Eliasa S. iz Postdama

Januzijeva, poreklom iz BiH, juče je na pitanje predsedavajućeg sudije da li poznaje Silvija Šulca, ona je odlučno reklada ga ne poznaje.

"Ne, nikada ga u životu nisam videla", rekla je ona ne gledajući ubicu. "Imam samo jednu želju - da ostatak života rovede u zatvoru ili da se ubije", dodala je Aldijana Januzi.

Ona je tokom svedočenja ispričala detaljno kako je došla sa decom u Azilantski centar da podigne socijalnu pomoć. Međutim, u jednom momentu su primijetili da Muhameda nema. Odmah su počeli da ga traže, ali bezuspešno. Alarmirali su i policiju, ali su pravu istinu saznali tek nakon četiri nedelje, kada je pronađeno Muhamedovo telo u gepeku Šulcovog automobila.

Od tada, Aldijana priznaje da ne može da spava, i da je imala dva spontana pobačaja. Prema navodima optužnice, Silvio Šulc je iskoristio metež i nepažnju, i odveo Januzija iz prostorija Azilantskog centra. Dete se otimalo, ali on ga je na silu odveo u svoj stan u četvrti Flaming. Tu je, prema navodima optužnice, dao dečaku pilulu za spavanje, nakon čega ga je silovao, a potom ubio.

(Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track