NJEMU SE SMEJE CELA BiH: Usred bela dana krenuo da opljačka prodavnicu, a onda je izašla GAZDARICA!
Foto: Printscreen Rtvbn.com

Čestita joj cela država

NJEMU SE SMEJE CELA BiH: Usred bela dana krenuo da opljačka prodavnicu, a onda je izašla GAZDARICA!

Bosna i Hercegovina -

Nepoznati razbojnik, naoružan pištoljem, pokušao je danas u poslepodnevnim satima opljačkati prodavnicu Best u sarajevskom naselju Dobrinja, međutim u njegovim namerama sprečila ga je radnica.

Kako je za Faktor potvrđeno u Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo, pokušaj razbojništva policiji je prijavljen oko 16.45.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je kod sebe imao plastični pištolj. U tom trenutku se u prodavnici, između ostalog, nalazila i novinarka BH Radia 1 Vanja Iličić, koja je svoje iskustvo podelila na Fejsbuku.

"Razgledam ponudu po frižiderima, zaklonjena policama od kase, začuh vrištanje i trku - pomislim kako su se odnekud izmigoljili miševi ili nešto slično, pa se žene rastrčale, a onda začuh kako neki ženski glas viče: "Izlazi, marš van, ma beži odavde!", a onda pored mene dotrča kasirka, plače, trese se, "on ima pištolj, upomoć, ajjj...". Dakle, drznik je usred dana upao u prodavnicu s pištoljem i pravo na kasu! Ali, odvažna gospođa, sitne građe, svojim stavom i hrabrim i odvažnim nastupom ga je uspela oterati, srećom! Mangup je odmaglio, a policija je stigla brzo, nakon što su ih uspeli dozvati telefonom... Elem, ne znam kako bih ja reagovala da sam u tom momentu bila na kasi, ali priznajem da mi još kolena klecaju", napisla je Iličić, prenosi Faktor.

(Faktor.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track