JEZIVI DETALJI ČEDOMORSTVA U DOBOJU: Otac silovane devojke je i otac jedne od ubijenih beba!?
Foto: Printscreen Bportal.ba

Preokret

JEZIVI DETALJI ČEDOMORSTVA U DOBOJU: Otac silovane devojke je i otac jedne od ubijenih beba!?

Bosna i Hercegovina -
‚‚DOBOJ - Milivoje Bogojević iz Trnjana, suprug Vojkane Bogojević, osumnjičene za ubistvo dve bebe koje je rodila njihova mentalno zaostala kćerka Sanja, biće podvrgnut DNK analizi, kako bi se utvrdilo da li je on otac jedne od ubijenih beba

DNK analizom, koja je rađena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci, utvrđeno da je otac jedne od dve bebe čiji su ostaci ispitivani jedan od trojice osumnjičenih, Vid Janković iz Dugog Polja i Žarko Cvijetić iz Skugrića kod Modriče, te Rade Bogojević iz Trnjana. Međutim DNK druge bebe nije se poklopio ni sa jednim od njih.

Tada je postalo jasno da Sanja nije imala odnos samo sa ovom trojicom muškaraxca, odnosno da je otac druge bebe neka druga osoba.

Posle skoro dva meseca od hapšenja Vojkane i trojice muškaraca istraga je proširena i na oca devojke, koji je nakon hapšenja supruge plačući medijima izjavio da ništa nije znao o onome za šta Vojkanu terete, i da nije primetio da je Sanja trudna.

Prema nezvaničnim informacijama, Milivoje se najviše protivio odvođenju ćerke iz kuće, koja je zbog sumnje da je žrtva seksualnog zlostavljanja krajem avgusta prošle godine po nalogu pravosudnih institucija prvo smeštena u ustanovu u Doboju, a potom u ustanovu u FBiH.

Ukoliko nalaz pokaže da Milivoje nije otac jednog deteta, potraga za ocem se nastavlja. U svojoj izjavi, koju je ranije dala istražiocima, Sanja Bogojević je navela da je imala seksualne odnose sa trojicom uhapšenih i da su oni očevi tri ubijene bebe.

Ona je tokom istrage tvrdila da je u decembru 2010. godine, potom u oktobru 2012. i u julu 2014. godine imala seksualne odnose s Vidom Jankovićem, Žarkom Cvijetićem i Radetom Bogojevićem, nakon čega je ostala trudna. Sa prvim detetom se porodila u septembru 2011, zatim u julu 2013. i u aprilu 2015. godine. Za ubistvo dve bebe je osumnjičena njena majka Vojkana, koja je tela zakopala na njivi u blizini kuće. Treću bebu navodno je ubila sama Sanja, po nalogu svoje majke, ali telo te bebe još nije pronađeno.

(Depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track