OVAJ MLADIĆ VEĆ 25 GODINA TRAŽI SVOG BRATA BLIZANCA: Boriću se do kraja!
Foto: Youtube/Printscreen

Neće odustati dok ga ne nađe

OVAJ MLADIĆ VEĆ 25 GODINA TRAŽI SVOG BRATA BLIZANCA: Boriću se do kraja!

Bosna i Hercegovina -

Mladi Muris Demirović iz Tuzle (25) već godinama pokušava da pronađe brata blizanca koga su lekari po rođenju proglasili mrtvim.

"Osećam da je živ u dubini svoje duše", kaže Demirović. Ovaj mladi Tuzlak rođen je 22. maja 1991. godine, i student je Rudarskog fakulteta.

"Rođen sam zajedno bratom blizancem u Tuzli 1991. godine, potom smo ležali nekoliko dana u bolnici u Tuzli , imali smo malih problema sa disanjem. Posle smo prebačeni u Beograd u inkubatore s tim ja sam bio dosta slabiji od njega on je bio teži od mene za jedan kilogram i on je imao veće šanse da preživi od mene", naveo je Demirović.

Prema njegovim rečima, posle 22 dana boravka u bolnici roditeljima je javljeno da je njegov brat umro. Otac se uputio u Beograd istog momenta.

"Roditelji su zahtevali da vide mog brata, ali oni su rekli da on više nije živ i to bez bilo kakvog dokaza, bez bilo čega, nisu dozvolili ništa. I smrtni list nisu dali na uvid, rekli su da to ne postoji", naveo je Demirović na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je takođe preko ove društvene mreže da je njegov jednojajčani brat blizanac živ, kao i da to “oseća u dubini duše”.Demirović je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu da nađe brata za koga sumnja da nije više na ovim prostorima, već u inostranstvu.

"Patimo za tobom 25 godina nadam se da ce ova bol nekada prestati da cemo te pronaci , teško je puno , Borimo se !!! Nastavljamo , dok ne budes s nama kako i treba biti ! Makar ćeš znati da se tvoj brat borio do krajaa !! Koliko god bio sretan , Najsretniji ću biti kada se upoznamo , Kada otkriješ koliko Brat Brata moze voljeti!!! Neizmjerno ću da te volim , kao nikada nikog !", napisao je Muris na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track