PAKLENA OSVETA: Smislio užasan plan kako da ubije bivšu devojku!
Foto: Printscreen Avaz.ba

pobesneo jer nije htela da mu se vrati

PAKLENA OSVETA: Smislio užasan plan kako da ubije bivšu devojku!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo Banjaluka zatražio je od banjalučkog Okružnog suda da Goranu Vučkoviću (43), iz Seferovaca kod Gradiške, odredi pritvor zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju

Vučković, koji je rođen u Austriji, osumnjičen je da je 13. jula došao u Aleksandrovac kod Laktaša u stan u kojem živi P. S. (34) iz tog mesta.

Besan zbog odbijanja žene da sa njim obnovi vezu, rešio je da joj s eosveti i ubije je. Smislio je i pakleni plan kao bi to ostvario. On je ostavio kesu u kojoj se između ostalog nalazila drvena potpala za vatru i među njom i ručna bomba kašikara koja je bila omotana korom drveta i pričvršćena žicom.

Kesu je P. S. unela u kuću i tri dana kasnije ne znajući da se u njoj uz potpalu nalazi i bomba, i stavila je u peć i zapalila. Vatra aktivirala kašikaru zbog čega je došlo do eksplozije, u kojoj je P.S. zadobila teške telesne povrede glave, grudi i ruku.

“Tužilac je zatražio pritvora zbog opasnosti od bekstva i osnovane bojazni da će osmunjičeni Vučković, ometati krivični postupak uticanjem na svedoke”, naveli su banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track