PRIČA KOJA JE POTRESLA REGION: Istražuje se slučaj maloletničke prostitucije u Zvorniku
Foto: Youtube/Printscreen

Šokantno

PRIČA KOJA JE POTRESLA REGION: Istražuje se slučaj maloletničke prostitucije u Zvorniku

Bosna i Hercegovina -

Region je prethodnih dana potresla priča o maloletničkoj prostituciji. Zvornikom je kružio snimak eksplicitnih scena seksa između maloletnice i starijeg muškarca.

Pred kamerama ATV-a, svedočila je i 17-godišnjakinja koja je upravo zbog nedostaka novca, postala meta starijeg muškarca. Vlasnik jedne kafane L. J. joj se danima nabacivao i nudio novac, na šta je ona na kraju pristala.

Posle toga, L.J. iz Zvornika prijavio je da ga nepoznata lica putem SMS-a i telefonskih poziva ucenjuju, tražeći od njega novac ili će, u suprotnom, objaviti kompromitujući video-snimak na kome se on nalazi, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina. L.J. se policiji obratio 8. aprila, a obavešten je i tužilac.

Tokom istrage, utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da se je izvršeno krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za šta se sumnjiči L.J. Navodno, L.J. je 4. aprila imao polni odnos sa maloletnom devojkom iz Zvornika.Tužilaštvu su prijavljena i lica S.I, M.E, P.P, i 17-godišnja maloletnica iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćeno fotografisanje i ucena.

Prijavljena grupa je 4. aprila ove godine mobilnim telefonom snimila lice L.J. i maloletnu devojku u ljubavnom činu, potom su taj snimak reprodukovali, i ucenjivali L.J. da će javno objaviti snimak ukoliko im ne isplati 4.000 evra.

(Atv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track